Skip to main content
 

Verzend- en retourbeleid

Word je geconfronteerd met het overlijden van een baby rond de geboorte? We zijn er voor jou; voor jou als ouder, grootouder, familielid, vriend of collega ...

Heel veel (praktische) vragen steken de kop op wanneer een baby overlijdt. Wij geven jou (als ouder, grootouder, familielid, vriend of ...) de belangrijkste informatie.

MEER INFORMATIE

Heb je nood aan een gesprek? Kan je ondersteuning gebruiken als koppel? Of wil je graag samen met andere ouders begeleiding volgen? We zijn er voor je.

MEER INFORMATIE

Hoe ga je als ouder om met het verlies en het verdriet na het afscheid? Hoe ga je als familielid, vriend(in), collega of werkgever om met iemand die zijn baby verloren heeft?

MEER INFORMATIE

Fijn dat je de weg gevonden hebt naar het oproepformulier om begeleiding aan te vragen. En moedig dat je de stap zet. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen.

IK WIL GRAAG HULP

VERZENDEN OF AFHALEN

Nadat de betaling voltooid is en het geld op de rekening van De stilte omarmd vzw ontvangen is, wordt jouw pakket eigenhandig en zorgvuldig door ons ingepakt. Vervolgens wordt jouw pakket verzonden via Bpost of nemen we contact met jou op om een moment voor afhaling in te plannen.

We hanteren de verzendtarieven van Bpost. Jaarlijks worden deze prijzen herzien. Wanneer je een bestelling plaatst met een subtotaal hoger dan 75 euro, krijg je de verzending gratis.

De stilte omarmd vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een niet (tijdig) doorgevoerde levering. Wegens omstandigheden (weersomstandigheden, stakingen … ) kan het zijn dat jouw pakket later dan voorzien de bestemming bereikt. De stilte omarmd vzw is niet verantwoordelijk voor het verlies, beschadigen … van jouw pakket door Bpost en zal in geen geval de verantwoordelijkheid dragen, noch vergoeden.

 

TERUGZENDEN

Indien een artikel je niet past of indien je niet tevreden bent over jouw aankoop, kan je binnen de 14 dagen na ontvangst de niet gewenste artikelen terugzenden naar De stilte omarmd vzw. Je stuurt hiervoor een e-mail naar info@destilteomarmd.be om ons op de hoogte te brengen van je retourzending, voordat je het artikel daadwerkelijk terugstuurt.

De kosten van de terugzending zijn voor jouw rekening.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur/aankoopbewijs kunnen teruggenomen worden.

Indien het teruggestuurde artikel op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt De stilte omarmd vzw zich het recht om je aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van het artikel. Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen, artikelen waarvan het etiket verwijderd is, artikelen die geuren bevatten van parfums of andere worden noch teruggenomen noch terugbetaald.
Van zodra De stilte omarmd vzw de artikelen terug ontvangen heeft, stort De stilte omarmd vzw het bedrag van de teruggezonden artikelen terug ten laatste op het einde van de maand waarin de items terug ontvangen zijn door De stilte omarmd vzw. Reeds betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald, enkel het bedrag van de teruggestuurde artikelen.

 

OMRUILEN

Als je een artikel wil omruilen, dan stuur je eerst een e-mail naar info@destilteomarmd.be om ons op de hoogte te brengen van het terugzenden of retourneren van een artikel. Vervolgens stuur je het artikel retour op en plaats je heel eenvoudig via onze webshop een nieuwe bestelling.