Skip to main content
 

Word je geconfronteerd met het overlijden van een baby rond de geboorte? We zijn er voor jou; voor jou als ouder, grootouder, familielid, vriend of collega ...

Heel veel (praktische) vragen steken de kop op wanneer een baby overlijdt. Wij geven jou (als ouder, grootouder, familielid, vriend of ...) de belangrijkste informatie.

MEER INFORMATIE

Heb je nood aan een gesprek? Kan je ondersteuning gebruiken als koppel? Of wil je graag samen met andere ouders begeleiding volgen? We zijn er voor je.

MEER INFORMATIE

Hoe ga je als ouder om met het verlies en het verdriet na het afscheid? Hoe ga je als familielid, vriend(in), collega of werkgever om met iemand die zijn baby verloren heeft?

MEER INFORMATIE

Fijn dat je de weg gevonden hebt naar het oproepformulier om begeleiding aan te vragen. En moedig dat je de stap zet. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen.

IK WIL GRAAG HULP

Straffe sterrenouders

Sterrenouders zijn straffe mensen. Na het overlijden van hun kindje(s) vinden ze beetje bij beetje de moed om iedere dag opnieuw op te staan, te douchen, te eten en na verloop van tijd ook om opnieuw af te spreken met familie en vrienden, hobby’s op te nemen en last but not least te werken.

Misschien ben je er zelf ook wel eentje … Zo’n straffe sterrenouder! Wees fier om jezelf. Op elk stapje dat je zet.

Hieronder vind je enkele (andere) straffe sterrenouders terug die bij ons begeleiding volgen/volgden. Het zijn straffe sterrenouders die de liefde voor hun kindje(s) omzetten in een actie ten voordele van De stilte omarmd. Zet jij net als deze straffe sterrenouders een actie op voor je sterrenkindje(s) ten voordele van De stilte omarmd? Laat het ons weten.

Joyce en Maarten

werden in april 2021 voor de tweede keer mama en papa. Alleen verliep dat niet zoals verwacht. Hun dochtertje Manon werd stil geboren na een zwangerschap van 37 weken.

Ruth en Pieter

zijn de trotse ouders van twee jongens, Gust* en Lou. Op 26 augustus 2020 werd hun eerste zoontje geboren. Hun kleine held Gust overleed in het ziekenhuis na amper 8 dagen.