Skip to main content
 

Word je geconfronteerd met het overlijden van een baby rond de geboorte? We zijn er voor jou; voor jou als ouder, grootouder, familielid, vriend of collega ...

Heel veel (praktische) vragen steken de kop op wanneer een baby overlijdt. Wij geven jou (als ouder, grootouder, familielid, vriend of ...) de belangrijkste informatie.

MEER INFORMATIE

Heb je nood aan een gesprek? Kan je ondersteuning gebruiken als koppel? Of wil je graag samen met andere ouders begeleiding volgen? We zijn er voor je.

MEER INFORMATIE

Hoe ga je als ouder om met het verlies en het verdriet na het afscheid? Hoe ga je als familielid, vriend(in), collega of werkgever om met iemand die zijn baby verloren heeft?

MEER INFORMATIE

Fijn dat je de weg gevonden hebt naar het oproepformulier om begeleiding aan te vragen. En moedig dat je de stap zet. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen.

IK WIL GRAAG HULP

Het inloophuis in Kaster

Wat?

In het inloophuis kan je terecht voor informatie, begeleiding en inspiratie bij het overlijden van een baby rond de geboorte. Je wordt er warm onthaald door Freya, rouwbegeleider én sterrenmama.

Voor wie?

Het inloophuis is er voor jou; voor jou als sterrenouder, grootouder, familielid, vriend(in), collega of …

Wanneer?

Door de coronamaatregelen werken we nog even met gesloten deuren: er is enkel individuele begeleiding of koppelbegeleiding op afspraak mogelijk.

Waar?

Bassegemstraat 16

8572 Kaster (Anzegem)