Skip to main content
 

Help mee

Jij kan het verschil maken voor (andere) sterrenouders! Door jouw hulp kunnen ouders gratis op gesprek komen bij onze rouw- én ervaringsdeskundigen. Hierdoor durven ouders stap per stap het verlies van hun kindje te verweven in hun leven.

Word je geconfronteerd met het overlijden van een baby rond de geboorte? We zijn er voor jou; voor jou als ouder, grootouder, familielid, vriend of collega ...

Heel veel (praktische) vragen steken de kop op wanneer een baby overlijdt. Wij geven jou (als ouder, grootouder, familielid, vriend of ...) de belangrijkste informatie.

MEER INFORMATIE

Heb je nood aan een gesprek? Kan je ondersteuning gebruiken als koppel? Of wil je graag samen met andere ouders begeleiding volgen? We zijn er voor je.

MEER INFORMATIE

Hoe ga je als ouder om met het verlies en het verdriet na het afscheid? Hoe ga je als familielid, vriend(in), collega of werkgever om met iemand die zijn baby verloren heeft?

MEER INFORMATIE

Fijn dat je de weg gevonden hebt naar het oproepformulier om begeleiding aan te vragen. En moedig dat je de stap zet. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen.

IK WIL GRAAG HULP

Ik doe een gift

via overschrijving

Wil je ook dat sterrenouders gratis terecht kunnen met hun verdriet bij ons? Wil je meer aandacht voor rouw bij het overlijden van een baby? Wil je net zoals wij dat deze kindjes niet vergeten worden? Daar kan jij mee voor zorgen! Je stort hiervoor een financiële bijdrage op de rekening van De stilte omarmd:
BE12 7360 4538 9192. Elke gift is welkom.

Opgepast: je kan hiervoor geen fiscaal attest krijgen.

vanaf € 40 met fiscaal attest

Wil jij een fiscaal attest (wat aanleiding geeft tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag) voor je gift van € 40 of meer? Doe dan een gift via de doneerpagina of stort op onze projectrekening, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening
BE10 0000 0000 0404 van de KBS mét gestructureerde mededeling +++623/3629/40060+++.

via de webshop

Wil je graag weten waaraan je centjes precies besteed worden? Neem dan een kijkje op onze webshop en ontdek op die manier hoe jouw gift besteed wordt. De giften starten vanaf € 10 en gaan stapsgewijs omhoog tot € 95. Je vindt zo zeker de gift die bij jou en je budget past.

Tip: je kan natuurlijk ook verschillende giften in je winkelmandje combineren.

Ik shop en steun zo zonder extra geld uit te geven

via Trooper

Shop jij online? Dan kan je door één extra klik ons steunen, zonder meer te betalen! Als je shopt bij leuke webshops zoals Torfs, Coolblue, Dreamland, Booking, JBC … ga dan zeker via Trooper. Dankzij jou krijgen wij ‘monnies’ (een kleine commissie) waardoor sterrenouders gratis bij ons op gesprek kunnen komen.

bij Makro

Winkel jij soms bij MAKRO? Dan kan je je MAKRO-klantenkaart linken aan onze vzw. Hierdoor geef je automatisch 3% van je totale aankoopbedrag telkens je bij MAKRO gaat winkelen aan ons. Op die manier bouwen we MAKRO-shoptegoed op. Daar kunnen we bv. nieuw materiaal mee aankopen of een event organiseren.

via de webshop

Koop je een geschenkje voor jezelf of iemand anders bij onze webshop? Dan steun je ons rechtstreeks. De opbrengst gaat direct en volledig naar onze werking. Onze webshop is voorlopig nog bescheiden in het aantal artikelen, maar alles is wel één voor één met veel liefde en zorg uitgekozen en gemaakt!