Blog

Word je geconfronteerd met het overlijden van een baby rond de geboorte? We zijn er voor jou; voor jou als ouder, grootouder, familielid, vriend of collega ...

Heel veel (praktische) vragen steken de kop op wanneer een baby overlijdt. Wij geven jou (als ouder, grootouder, familielid, vriend of ...) de belangrijkste informatie.

MEER INFORMATIE

Als ouder vind je bv. geen passend gedicht voor de afscheidsdienst. Of je bent de weg kwijt na het afscheid nemen. Wij begeleiden jou graag in beide gevallen.

MEER INFORMATIE

Hoe ga je als ouder om met het verlies en het verdriet na het afscheid? Hoe ga je als familielid, vriend(in), collega of werkgever om met iemand die zijn baby verloren heeft?

MEER INFORMATIE

Fijn dat je de weg gevonden hebt naar het oproepformulier om begeleiding aan te vragen. En moedig dat je de stap zet. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen.

IK WIL GRAAG HULP
Nieuws
20 augustus 2019

🔥 De Warmste Week 🔥

Een actie steunen of zelf een actie op poten zetten voor De stilte omarmd?
Nieuws
30 november 2018

❤️ Annabel ❤️

Het verhaal van het stilgeboren meisje achter De stilte omarmd
Activiteiten
20 augustus 2019

📅 16-10-2019: Lezing met getuigenis

Een inspirerende avond met een getuigenis van een sterrenmama gekaderd door Freya, rouw- en verliesbegeleider bij onze vzw, georganiseerd door Sereni. Iedereen is welkom.
Activiteiten
15 februari 2019

📅 16-03-2019: Ontbijt en lezing

Een gezellig samenzijn waar je ongedwongen kan babbelen met je gezelschap of eenieder die nauw verbonden is met sterrenkindjes gevolgd door een inspirerende lezing van Manu Keirse.
Activiteiten
30 november 2018

📅 07-02-2019: Rouw- en verliescafé

Een rouw- en verliescafé met als thema 'sterrenkindjes' georganiseerd door Rouw- en verliescafé Vlaanderen.
Activiteiten
27 november 2018

📅 09-12-2018: Wereldlichtjesdag

Steek ook een kaarsje aan en herdenk samen met ons ieder overleden kind op wereldlichtjesdag.